SZOLGÁLTATÁSAINK

Olyan megoldásokat kínálunk, melyek a minőségi munkaerő megtartásával, a munkahelyi ártalmak csökkentésével, a dolgozói teljesítmény fokozásával növelik a termelés hatásfokát, ezáltal a nyereséget. Az alábbi szolgáltatásainkból az Ön cége igényei alapján állítjuk össze csomagajánlatunkat.

BEMER terápia
munkahelyi alkalmazása

A munkahelyi BEMER terápia bevezetése hosszú távú megoldást nyújt a minőségi munkaerő megtartására. A terápia bevezetésével a munkáltató nyeresége nő, mivel a munkavállaló közérzete javul, teljesítőképessége növekszik, a munkából kiesett idő csökken. A terápia munkahelyi elérhetősége miatt  a dolgozói lojalitás megnő.

Helyszíni egészségügyi szolgáltatások

Szolgáltatásainkat igénybe vevő cégek számára soron kívül biztosítjuk látásgondozási és gyógyszerész-gondozási szolgáltatásunkat.

Munkahelyi kapcsolatok fejlesztése

Partnerünk által elkészített szervezeti diagnózis alapján célzott megoldást kínálunk a hatékony működési környezet megteremtésére.

Lehetőséget biztosítunk, hogy a cége szervezeti működése ne csak elméletben, hanem a gyakorlati feladatok kapcsán is hatékonyan együttműködő lehessen.

Close Menu